خــــــــــــــواص جـــعفـــــــــــري
جعفري سرشاراز ويتامين آ ومخصوصا" ويتامين ث، داراي آهن ،آهک وفسفر است .
خاصيت هاي آن : مقوي ، اشتها آور، محلل، براي سينه مفيد است تخم جعفري داراي آپيول
است که آپيول ماده ي پر قوتي است که تب براست و نيز خون را ضدعفوني ومجاري روده ها
راضدعفوني مي کند و از ابتلاي بددن به سرطان جلوگيري مي کند ، از اين رو بايد جعفري را جزء غذاي روزانه اشخاص کم خون و يا بچه هايي که دير رشد مي کنند وارد کرد .
اگر چشم شما درد مي کند و يا ورم چرکي کرده ضماد برگهاي جعفري را روي آن بگذاريد دردو ورم آن را برطرف مي کند . برگ جعفري را بکوبند ودر عرق بخيسانند و بر گونه بگذارند در مورد آنژين مفيد است و معمولا"اين گونه ضماد را بايد چند بار تجديد کرد.
+ نوشته شده در دوشنبه ۲۹ شهریور ۱۳۸۹ ساعت 18:53 توسط سلام
|